Nikotintyggegummi

Nicotinell® nikotintyggegummi gjør det enklere å slutte å røyke fordi det hjelper deg å kontrollere lysten når røyksuget melder seg. Tyggegummien finnes i to styrker, 2 mg og 4 mg, og uansett hvilken styrke du velger får du alltid en myk tyggegummi som er lett å tygge og som har en sprø coating – akkurat som vanlig tyggegummi.

Nicotinell® nikotintyggegummi finnes også i forskjellige smaker slik at du kan variere eller finne nettopp din favoritt. Velg mellom IceMint, peppermynte, frukt, lakris, Tropisk Frukt eller en favorittsmak som Spearmint. Nicotinell® nikotintyggegummi selges i pakninger med 24, 96 eller 204 tyggegummier i hver, avhengig av type smak.

1.

30
MIN

2.

Bruk Nicotinell® produkter slik:

1. Tygg til nikotinsmaken blir sterk.
2. La tyggegummien hvile i kinnet til smaken avtar.

Gjenta i ca 30 minutter til all nikotinet er ute.

Tygg riktig for å bli røykfri

For å få best mulig utbytte av Nicotinell® tyggegummi, er det viktig at du tygger riktig. Illustrasjonen under viser hvordan du skal bruke Nicotinell® produkter: Etter at du har tygget noen ganger, smaker tyggegummien sterkt av nikotin. Dette tas opp i munnen og fortsetter ut i blodet. La tyggegummien hvile mellom tannkjøttet og kinnet så lenge det smaker sterkt.

Husk å ta pauser

Hvis du ikke tar pauser i tyggingen, frigjøres mer nikotin i munnen enn du kan ta opp. Da kommer du til å svelge nikotinet, og i magen har den ingen effekt. Hvis du synes det kiler i halsen, svir i magen eller du får problemer med hikke eller gasser i magen, så er det et tegn på at tyggegummien trenger å hvile lenger.

Når den sterke smaken har avtatt, kan du tygge igjen. Gjenta prosedyren: Tygg, hvil, tygg, hvil til all nikotinet er ute, noe som normalt tar ca 30 minutter.

Les pakningsvedlegget nøye og følg anvisningene.

Holder røyksuget på å vinne?

Bruk Panic Button eller chat med våre veiledere!


Panic

Chat