Tips om røykeslutt fra tidligere røykere

Stress på arbeidet og press i sosiale sammenhenger – lysten til å tenne en røyk kan dukke opp mange steder. Her er noen tips om røykeslutt fra eksrøykere som kan hjelpe deg med med å slutte å røyke.

Når man bestemmer seg for å slutte å røyke, er det alltid smart å la seg inspirere av tips om hvordan det er å slutte å røyke fra mennesker som har gjennomgått og taklet de samme utfordringene. Selv om røykeslutt innimellom kan virke som en umulig oppgave, er den ikke det. Her er noen råd fra tidligere røykere.

Møt eksrøykerne Andrew, Chris og Monya som gir deg hver sine tips om røykeslutt basert på erfaringene de selv har fra prosessen med å gå fra å være røyker til å være eksrøyker. Bruk disse tipsene om røykeslutt slik det passer best for deg. Kanskje du er flink til å se for deg et liv uten røyk og med fortløpende belønninger for innsatsen din.

Kanskje det også er slik at du har et økonomisk perspektiv på røykeslutten din. Eller kanskje du holder deg unna sigarettene ved å holde hendene opptatt på andre måter enn med røyking. Bruk disse tipsene om røykeslutt på den måten som passer best med livet du lever og personligheten din.

Bli røykfri med våre tips om røykeslutt.

Se for deg at kroppen din blir friskere for hver time som går Rød fuld stop

Andrew vant over røyksuget ved hjelp av visualiseringsteknikker. Se videoer nedenfor:

Tenk på hvor mye penger du vil spare ved å kutte ut sigarettene Rød fuld stop

For Chris handlet det både om å nå et mål og om pengene han ville spare. Han brukte disse tipsene til å holde motivasjonen ved like. Se videoene nedenfor:

Kast alt som du forbinder med røyking Rød fuld stop

Monya overvant trangen til sigaretter ved å holde hendene aktive og ved å skrive ned hvorfor hun ville slutte. Se videoer nedenfor: