Nikotinsugetabletter

Nicotinell® sugetabletter er Norges mest kjøpte i sitt slag. De hjelper deg med å slutte å røyke på en diskret måte, og hjelper deg til å kontrollere røyksuget med en frisk mintsmak. Sugetabletten har den store fordelen at den kan brukes diskret som støtte når du har ambisjon om å slutte og røyke. Sugetablettene legges ikke merke til på samme måte som å tygge tyggegummi, men har mange av de samme egenskapene.

Nicotinell® sugetablett finnes i to styrker, 1 mg og 2 mg som du velger mellom, avhengig av hvor mye du røyker eller hvor langt du har kommet i doseringen. Nicotinell® sugetablett med nikotin selges i pakninger med 96 eller 204 sugetabletter.

1.

30
MIN

2.

Bruk sugetabletten riktig

1. Sug til nikotinsmaken blir sterk.
2. La sugetabletten hvile i kinnet til smaken avtar.

Gjenta i ca. 30 minutter til tabletten er borte.

Slik bruker du Nicotinell® sugetabletter:

For å få best mulig utbytte av Nicotinell® sugetabletter er det viktig at du bruker dem riktig:
Når du har sugd på tabletten en stund, kjenner du en sterk smak. Det betyr at nikotinet blir frigjort. Nikotinet tas opp i munnhulen og fortsetter ut i blodet. La sugetabletten hvile mellom tannkjøttet og kinnet så lenge den smaker sterkt.

Hvis du ikke tar slike pauser, så frigjøres mer nikotin enn du kan ta opp i munnhulen. Da kommer du til å svelge nikotinet, og i magen har nikotinet ingen effekt. Hvis du merker at det kiler i halsen, svir i magen eller at du problemer med hikke eller gasser i magen, er det et tegn på at tabletten skal hvile i kinnet lenger. Nikotin kan irritere slimhinnen, og det er derfor det kan kile i halsen når du svelger det.

Når den sterke smaken har avtatt, suger du på tabletten igjen og det hele gjentas: Sug, hvil, sug, hvil til tabletten er borte etter ca. 30 minutter.

Les pakningsvedlegget nøye og følg anvisningene.

Holder røyksuget på å vinne?

Bruk Panic Button eller chat med våre veiledere!


Panic

Chat