Røykeslutt

Vanligvis oppleves det betydelig vanskeligere å slutte brått, men for noen er det viktig å slutte med en gang. Det kan være medisinske grunner til at du ikke kan røyke mer, som f.eks. KOLS, eller at du rett og slett ønsker å slutte med en gang.

Vi anbefaler at alle som har muligheten prøver metoden med å trappe ned med Nicotinell® tyggegummi, men Nicotinell® produkter kan også hjelpe deg som ønsker å slutte med en gang. Noe av det viktigste for deg som skal stumpe røyken tvert er selvsagt at du er skikkelig motivert. Hvis du i tillegg bruker nikotinlegemidler blir det lettere å håndtere røyksuget, og veien mot å bli røykfri blir lettere.

Tips for å kontrollere røyksuget

Det er flere ting du kan gjøre når røyksuget melder seg. Prøv noen av tipsene våre for å kontrollere abstinensen.

Ring en venn.
Minn deg selv på
hvorfor du vil slutte.
Vet du når røyksuget pleier å komme? Bruk Nicotinell® produkter!
Drikk et glass vann.
Spis et godt
mellommåltid.
Gå en tur.
Mosjon hjelper
faktisk!.
Røyksuget varer bare en kort stund. Hold ut eller distraher deg selv en stund!
Sørg for å få støtte!
Nicotinell nikotintyggegummi

Fordelene med tyggegummi

Nicotinell® tyggegummi gir deg aktiv støtte og hjelper deg i situasjoner der røyksuget slår inn med full kraft, for eksempel etter maten eller i andre situasjoner der du vanligvis tar deg en røyk. Tyggegummien frigir nikotin når du tygger og hindrer at røyksuget tar overhånd. Dessuten smaker de godt. Du kan velge mellom smakene Spearmint, Tropisk Frukt, IceMint, frukt, peppermynte og lakris.

Nicotinell sugetabletter med nikotin

Fordelene med sugetabletter

Akkurat som tyggegummi gir Nicotinell® sugetabletter med nikotin deg aktiv hjelp i situasjoner hvor det er vanskelig å kontrollere røyksuget. Sugetablettene frigir nikotin raskt og demper abstinenssymptomene. De er diskrete og smaker friskt.

Nicotinell nikotinplaster

Fordelene med plaster

Nicotinell® nikotinplaster avgir nikotin kontinuerlig gjennom hele døgnet og holder nikotin-nivåene på et jevnt nivå i kroppen som igjen reduserer røyksuget. Ikke minst reduseres røyksuget om morgenen. Derfor anbefaler vi at plasteret sitter på i 24 timer.

Holder røyksuget på å vinne?

Bruk Panic Button eller chat med våre veiledere!


Panic

Chat