Hva kan jeg forvente den første uken av røykeslutten?

Nicotinell er her for å hjelpe deg å bli røykfri.

Det er ingen tvil om at den første uken er vanskelig. Lag en plan. Husk hva som er begrunnelsen din for å slutte å røyke. Det vil hjelpe deg å motstå røyketrangen og gi deg motivasjon til å holde fast ved beslutningen din.

Du har forhåpentligvis forberedt deg på et røykfritt liv før du besluttet deg for å slutte å røyke. Hvis ikke, har du rikelig med tid til det den første uken på vei mot røykeslutt. Opprett en gruppe med andre personer som har sluttet å røyke, så vil du kunne få hjelp når ting blir vanskelige. Rydd hjemmet ditt og bilen din for ting som kan utgjøre fristelser til å røyke.

Det kan være lurt å spise mer frukt og grønnsaker, fullkornprodukter, nøtter, popkorn uten smør, is med lavt kaloriinnhold, frossen yoghurt osv. for ikke å gå opp i vekt.

Niktotinerstatningsprodukter bidrar til å gjøre den første uken av røykeslutten mindre stressende. Du kan velge diskré og enkle løsninger som nikotintyggegummi eller nikotinsugetabletter eller nikotinplaster, som gir deg kontinuerlig tilførsel av nikotin i 24 timer.